Stampin'Up! Sale a Bration

Hoi hoi,

Stampin’Up! heeft vanochtend nieuwe producten toegevoegd aan de Sale a Bration, deze producten zijn vanaf 15 maart te GRATIS te bestellen!!! Voor de online versie van de flyer, klik [hier].
Vanaf 15 maart mag je deze producten, naast de al lopende producten, GRATIS uitzoeken bij een bestelling van 60 en/of 120 euro. Dit maakt bestellen nóg leuker!! Mijn favoriet? De color me happy kit!! Super leuke kit!

Deze aanbieding geldt t/m 31 maart en zolang de voorraad strekt!

Wil je een bestelling plaatsen, dan verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl.

 

***Mocht je het bericht gemist hebben: vanmorgen, tijdens een update van mijn blog, is het hele subscribe gedeelte verdwenen en krijg je, als je je hiervoor had aangemeld, niet meer de mail dat ik een nieuw bericht heb geplaatst. Wil je je hier opnieuw voor aanmelden, vul dan je mailadres in, in de rechter zijbalk van dit blog (onder mijn profiel foto).

 

Tot stempels!

Hélène