Hoi hoi,

 

Zoals jullie inmiddels wel weten heeft Stampin’Up! deze maand een geweldige aktie op het starterspakket. De korte versie: Bij bestellen van het Stampin’Up! starterspakket mag je voor 175 euro aan producten naar eigen keuze uitzoeken en betaal je slechts 129 euro + je mag een inktpad kleurenserie t.w.v 81 euro naar keuze GRATIS uitzoeken. Een super gave aktie dus! Je leest er [hier] uitgebreider over.

 

Vorig week mocht ik 4 nieuwe teamgenoten welkom heten in mijn team met deze aktie. Natuurlijk hoort daar ook leuke welkoms post bij 🙂 Ik maakte welkoms kaartjes met de Bloemen zeggen meer stempelset en iedereen ontving deze leuke map met hierin Stampin’Up! informatie. Altijd leuk om dit soort “happy mail” op de bus te mogen doen 🙂

 

 

Inkt pad aktie

 

 

Wil jij ook gebruik maken van de Stampin’Up! starterspakket aktie? Dat kan nog de hele maand juli. Je kunt het pakket bestellen via [deze link]. Je bent in ieder geval van harte welkom in ons gezellige en creatieve team! Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ivm de vakantie met ik telefonisch wat slechter bereikbaar.

 

 

 

 

Ieder jaar maak ik net voor de vakantie voor al mijn teamleden een kaartje om ze een fijne zomer te wensen. Zaterdag maakte ik een stapel kaartjes met de Tropical chic stempelset in de kleuren Tranquil tide, Mint macaron en Soft seafoam.

 

 

 

 

Deze 2 kanjers hielpen mij met het vullen van de enveloppen, het plakken van de zegels en de adresstickers! 🙂 En de post werd zelfs voor mij weggebracht! Dank je wel! <3

 

 

 

Via deze weg wil ik iedereen die aankomende week de 4 daagse van Apeldoorn loopt, heel veel succes wensen (waaronder mijn vader! Trots op jou!).

 

Fijne dag en tot stempels!

Hélène