Hoi

Welkom bij de bloghop van de Nederlandse Stampin’Up! demonstratrices. Zowel vandaag als morgen organiseren wij een leuke en inspirerende bloghop voor jullie. Vandaag laten 18 creatieve demonstratrices jullie een kaart of project zien en morgen weer een nieuwe groep met demonstratrices. Een weekend boordevol inspiratie dus! 🙂

Het thema voor onze hop is InColor kleuren en ik maakte hiervoor onderstaand project.

 

InColor

 

Mijn project is eigenlijk een extra grote kaart op een klembord. Regelmatig verander ik mijn inspiratie plakjes in mijn werkruimte en daar gebruik ik vaak deze klemborden voor. Het staat net even wat leuker met die bruine achtergrond.

De kaartbasis is van Whisper white en hierop heb ik stroken geplakt van het nieuwe designpapier. Dit designpapier is vanaf gisteren te bestellen en vind je op blz 191 van de nieuwe catalogus. Ik gebruikte het 2017 – 2019 design papier.

 

InColor

 

Via onderstaande lijst kun je verder hoppen naar mijn creatieve collega’s. Je bent nu op het blog van Hélène den Breejen en je kunt doorhoppen naar Janneke de Jong.

 

LINK:

 

Tot stempels!

Hélène