Hoi hoi,

Afgelopen dinsdag vertrok ik richting Emmen voor de start van de Stampin’Up! NL tour. Samen met Damir, onze Business Development Manager Netherlands, Cathy, hoofd van demosupport en collega demo’s Carmen Morris en Kety Braken toerden we door het land om 3 avonden demo’s en teamleiders te ontmoeten op een informatieve avond.

 


 

Deze avonden zijn zo ontzettend leuk omdat je bekende, maar ook nieuwe demo’s tegenkom. Damir gaf alle avonden uitleg over Stampin’Up!, Carmen en ik mochten een mooie presentatie geven en Kety deed de make & take.
De 2de avond was in Den Haag, waar het ook super gezellig was! Hier kon ik kennismaken met mijn nieuwe teamgenootje Sylvia en ook teamgenootje Silma was hier aanwezig. Super dat jullie er waren dames! 🙂

 

 

De laatste dag ging de reis naar Eindhoven, waar we de NL tour mochten afsluiten. Ook hier weer een gezellige sfeer en een volle zaal. En ook hier waren verschillende teamgenootjes gekomen, dank je wel meiden!

Vanmorgen was het weer tijd om richting Lobith te gaan en kunnen we terugkijken op 3 super geslaagde avonden. Voor iedereen die geweest is, dank jullie wel! 🙂

 

Fijne avond!

Hélène