Hoi hoi,

 

Vandaag wil ik jullie weer een kerstkaart laten zien, waar ik er weer een aantal van heb gemaakt. Ook voor deze kaart heb ik het prachtige Joyous Noel specialty design papier gebruikt. Dit papier gaat zeker niet vervelen! De basis is van Tranquil tide en het leuke gestikte én geschulpte randje is een nieuwe stans uit de voorjaarscatalogus. Verderop in de bericht lees je hoe ook jij in december de nieuwe voorjaars catalogus kunt ontvangen.

 

 

 

 

De kerstkaarten die ik op het moment aan het maken ben, worden verstuurd naar al mijn vaste klanten, samen met de voorjaars catalogus en Sale a Bration brochure. Wil je ook een voorjaars catalogus en Sale a Bration brochure ontvangen? Dat kan. Hieronder lees je hoe ik dit werkt:

 

 

 

 

 

  • Heb je in september, oktober, november en/of december een Stampin’Up! bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je beide automatisch op je deurmat.
  • Heb je eerder en/of niet eerder bij mij een bestelling geplaatst, dan ontvang je beide bij het plaatsen van een bestelling* zonder minimaal bedrag.

 

*De catalogus/ brochure wordt dus NIET opgestuurd voor een vergoeding van de verzendkosten. Ik kies hiervoor omdat de aankoop en het versturen van beide voor mij als kleine ondernemer een flinke uitgave is en de ervaring heeft geleerd dat vele die de catalogus/ brochure aanvragen tegen vergoeding van de verzendkosten, uiteindelijk geen bestelling plaatsen.

 

Wil je een bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl óf plaats je bestelling zelf in mijn [webshop]. Over het bestellen in mijn webshop en hoe je de hostess code van november kunt gebruiken, lees je [hier] meer.

 

Natuurlijk kun je mij ook altijd mailen voor vragen e.d

 

Fijne dag!

Hélène