Hoi hoi,

Even een bericht vanuit ons hotel. Afgelopen woensdag vertrokken Kaylee en ik met teamgenoten Danielle, Frederique, Elly, Geke, Anne- Marie en Ine naar Dortmund voor het Stampin’Up! Onstage live event. We hebben echt G E W E L D I G E dagen gehad! Je kijkt er zo’n poos naar uit en nu is het alweer afgelopen en vertrekken we na het ontbijt weer richting huis.

 

 

 

 

Voor mij was deze Onstage extra speciaal, want donderdag werd bekend gemaakt dat ik samen met 15 andere demo’s vanuit de hele wereld ben uitgekozen voor het Artisan Design Team. Super blij en trots dat ik mag gaan samenwerken met dit geweldige creatieve team en extra bijzonder dat ik het stokje van Kaylee mag overnemen!

 

 

 

 

Hieronder nog een aantal foto’s, gemaakt door Stampin’Up!

 

 

Teamfoto met v.l.n.r Hélène, Kaylee, Frederique, Elly, Geke, Danielle, Thea, Anne- Marie en Ine. Thea is geen teamgenoot, maar heeft de afgelopen dagen met ons opgetrokken.

 

 

De zaal waar alle presentaties gegeven werden.

 

 

Prize patrol – G E W O N N E N!!

 

 

Geweldige presentatie van moeder & dochter <3

 

 

 

We kunnen terugkijken op geweldige dagen! De nieuwe lente/ zomer catalogus ziet er super uit en ik kan niet wachten om aankomende week verschillende dingen aan jullie te laten zien!

 

 

Fijne zondag!

Hélène