Hoi hoi,

 

Hebben jullie een gezellige 1ste Paadag gehad? Wij hebben een heerlijke dag gehad met mijn ouders en met elkaar van het  prachtige weer genoten. Vóór OnStage liet ik jullie al een sneak peek zien van het cadeautje wat ik gemaakt had voor mijn mede OnStage reizigers. Vandaag wil ik jullie het hele cadeau laten zien 🙂

 

 

 

Ik maakte een cadeau doosje in Whisper white, Powder pink, Crumb cake en Soft seafoam en de Beauty abounds stempelset. In het cadeau doosje zat een lippenbalsem met een pearly accent en een badschuim met de naam Fizzy prosecco party van TreacleMoon. Klinkt super feestelijk! 🙂

 

 

In totaal maakte ik 7 cadeaudoosje voor mijn collega’s / teamgenoten.

 

 

 

Zoals je misschien al gelezen hebt is de retired list uit. Dit is de lijst met producten die niet mee doorgaan in de nieuwe jaarcatalogus. Wil je nog iets bestellen uit de lopende catalogus, wacht dan niet te lang, want op = op.

 

Als fulltime Stampin’Up! demonstratrice verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Je mag je betaling voldoen via iDeal, Tikkie of overschrijving. Heb je vragen, laat het gerust weten!

 

 

Fijne 2de Paasdag!

Hélène