Hoi hoi,

Een foto zegt meer dan duizend woorden <3 Bovenstaande foto vind ik zo ontzettend mooi, de traan op Kaylee’s wang, mijn hand op haar knie.. deze foto is genomen tijdens de opening van Onstage Orlando vorige week, waarin ons verhaal/ our story werd uitgezonden. Dit interview over ons verhaal hadden wij tijdens de incentive trip naar Alaska samen met Sara Douglas, de CEO van Stampin’Up! Het interview was met Kaylee en mij, maar buiten beeld zaten ook Jeroen en Lisanne. Het was een mooi interview, wat we gelukkig gewoon in het Nederlands mochten doen. Stampin’Up! zorgde tijdens de uitzending met Onstage voor ondertiteling, zoals je in onderstaand filmpje kunt zien. Voor ons was het heel emotioneel om terug te kijken, maar deze emotie werd ook in de zaal gevoeld. We hebben na de opening zoveel lieve reacties van collega’s gekregen, echt hardverwarmend!

 

Natuurlijk wil ik dit moment ook met jullie delen. Hieronder een klein stukje van de opening met ons interview erin verwerkt. Veel kijkplezier

 

 

 

 

Mocht je dit blogbericht via de mail bekijken, dan is het filmpje niet zichtbaar en zie je alleen een zwart vlak 🙂 Je vind het filmpje dan via [deze] link.

 

 

Belle spam

 

Gisteren hebben we Belle (spreekt uit als Bell) opgehaald en ze doet het super goed! Zelfs de nacht is heel goed gegaan. Om de 4 uur mijn wekker gezet, zodat ze buiten even een plasje kon doen en daarna ging ze weer zoet slapen. Ze mag de komende nachten naast mijn bed slapen, zodat ze zachtjes aan kan wennen en om het gemis naar haar moeder en zusje iets te verkleinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En voor ik het vergeet heb ik vandaag met mijn team ook weer onze maandelijkse Facebook hop. De hop start bij mijn [pagina]. Mocht je nog op zoek zijn naar kerst inspiratie, dan zou ik zeker even langshoppen 🙂

 

 

Fijn weekend allemaal!

Hélène