Hoi hoi,

In de video van gisteren liet ik deze (lekkere) verpakking al zien. Het zijn envelopjes gemaakt met het Envelop punch board en deze heb ik aan 1 kant open gelaten zodat er een reepje Hershey’s chocolade in past. Voor de envelopjes heb ik het nieuwe Sale a Bration design papier gebruikt. Dit design papier is onderdeel van een bundel en mag je vanaf 15 februari samen met de stempelset “Painted seasons” GRATIS uitzoeken bij een bestelling vanaf € 120,-. In het de video van gisteren vertel ik je er alles over. Je vind je video [hier].

 

 

 

 

Wil je ook een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl óf plaats je bestelling direct in mijn webshop.

 

Kom je óók in mijn team?

 

Ben je gek op de producten van Stampin’Up! en krijg je graag korting op je eigen bestelling? Wordt dan Stampin’Up! demonstratrice en bestel vandaag nog het starterspakket. Mijn team is altijd op zoek naar nieuwe teamleden en ook jij bent van harte welkom! Naast alle voordelen die Stampin’Up! je bied als demo, bied ik je als je teamleider ook een aantal leuke dingen. Op de afbeelding hierboven staan een aantal dingen op een rijtje. Heb je interesse en wil je meer informatie, stuur dan gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag op weg.

 

Het starterspakket bestellen tijdens de Sale a Bration periode is nóg aantrekkelijker! In [deze] video vertel ik je er alles over. Ook vind je alle informatie in [dit] bericht.

 

Ben je er al uit en wil je het starterspakket bestellen? Klik dan op [deze] link om direct naar het bestelformulier van de starterskit te gaan.

 

 

 

 

 

Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder en verzorg graag je bestelling.

 

Fijne dag!

Hélène