Hoi hoi,

 

Gisteren heb ik een blog bericht overgeslagen, maar konden jullie wel op Facebook zien en lezen waar ik op het moment druk mee bezig ben. Deze foto’s zal ik ook onderaan dit bericht plaatsen 🙂 Maar eerst de kaart van vandaag, gemaakt met het prachtige Painted seasons design papier. Dit motief met de dennenappels is echt mijn favoriet! Vanaf morgen, 15 februari, kun je dit papier mĂ©t stempelset GRATIS uitzoeken bij een bestelling vanaf € 120,-. In [deze] video vertel ik je er alles over.

 

 

 

 

En hier ben ik achter de schermen druk mee, aankleding, projecten, werkbeschrijving, pakketten maken enzovoorts voor mijn teamdag van volgende week zaterdag. En druk in de positieve zin van het woord, want ik vind het super leuk om iedereen die dag een beetje te verwennen en een gezellige en creatieve dag te bezorgen. Daar doe ik het voor! 🙂 Deze 2 foto’s zijn de tafelaankleding en in dezelfde kleuren en stijl zijn de projecten, maar bijvoorbeeld ook de naamkaartjes.

 

 

 

 

Fijne dag!

Hélène