Hoi hoi,

Bij het Artisan Design Team krijg je ook individuele opdrachten, dit is mijn 1ste 🙂 Deze opdrachten komen altijd op de Facebookpagina van Stampin’Up! te staan en mijn opdracht kwam gisteren online. Ik heb voor dit project de Parisian Blossoms gebruikt, toch wel mijn favoriete suite uit de mini catalogus.

 

Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht terug en zijn bij mij te bestellen: info@helenedenbreejen.nl. Gratis verzending vanaf € 60,-. Lees er verderop in dit bericht meer over.

 

 

 

 

Deze pocket kaart is helemaal in shabby chic stijl. Hier komt later tijdens de Sale a Bration periode nog een stap voor stap tutorial van 😉 De bloem is gestempeld op (gewoon) Whisper white cardstock en ingekleurd met de Watercolor pencils (beide sets) en daarna de Blender pens gebruikt om de kleur iets meer te laten vloeien over het papier.

 

 

 

 

It’s all in the details 🙂 Verschillende details op de kaart zijn gemaakt met het nieuwe Chrinkled Seam Binding en de Bird Ballad Trinkets. Op verschillende plekken op de kaart heb ik de poststempel terug laten komen, zelfs in verschillende kleuren.

 

 

 

 

Bestel je tijdens de Sale a Bration periode (januari – februari – maart) voor € 60,- of meer, dan ontvang je naast een GRATIS Sale a Bration product naar keuze ook GRATIS verzending. Alleen geldig op bestellingen die via de mail worden geplaatst.

 

Bestellen: info@helenedenbreejen.nl

Betaling: Tikkie, iDeal betaallink of overschrijving.

 

Heb je nog vragen, stuur gerust een mail! Ik help je graag verder.

 

Fijne dag!

Hélène