Hoi hoi,

 

Deze week staan er kerstkaarten in mijn planner om te maken. Doordat ik eigenlijk de hele dag zoet ben met Belle (spelen, zindelijk maken) leek het mij handig in de tijd dat ze steeds een dutje doet om met de kerstkaarten aan de slag te gaan. Dit jaar wil ik namelijk mijn team een kerstkaart sturen, maar ook mijn vaste klanten en daarnaast natuurlijk ook de familie en vrienden kerstkaarten. Alles bij elkaar is dit een flink aantal, dus productie werk 🙂 Met het mooie Stampin’Up! design papier en een aantal stempels heb je zo mooie kaarten gemaakt en dit is de 1ste stapel met kaarten. Met dit vel design papier uit het Joyous Noel specialty design papier maakte ik 6 kaarten. Zoals je ziet zijn de kaarten vrij eenvoudig, maar als je 200+ kaarten moet maken, is dat ook echt nodig 🙂

 

 

 

 

De gebruikte stempelset is Peaceful Noel, deze is ook in het Nederlands verkrijgbaar en heb ik ook al gebruik voor een stapel kerstkaarten. Deze laat ik de komende periode zien. Ook maakte ik een bijpassende envelop, zo is het nog leuk als deze op de deurmat valt 🙂

 

 

 

 

 

Heb je vragen, laat het weten door te mailen naar info@helenedenbreejen.nl

 

Voor het bestellen mag je direct in mijn webshop bestellen (vergeet niet de hostess code van november te gebruiken, voor een GRATIS bedankje) of mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl
Ook kun je hier voor al je vragen terecht.

 

 

Fijne dag!

Hélène