Hoi hoi,

Nog iets meer dan een week en dan gaat de nieuwe Herfst/ winter catalogus van start! In deze catalogus staat de Perfectly plaid bundel, dit is een stempelset + pons. Morgen plaats ik een kerstkaart met deze bundel in vrolijke kleurtjes op ons (Kaylee en ik) [Instragram account] Samen Stempelen. Vandaag wil ik deze kaart met jullie delen. Niet helemaal in klassieke kerstkleuren, maar het goud, Basic black, Real red en Whisper white passen zo ontzettend goed bij elkaar!.

 

De gouden achtergrond is gestempeld met de All wired up stempel en de (nieuwe) Delicata metallic ink gold. De laatste is verkrijgbaar vanaf 4 september.

 

 

 

 

Vakantie bijna voorbij

Nog een week en dan start ik weer met mijn gewone werkschema met natuurlijk op maandag en vrijdag een YouTube video. Achter te schermen ben ik al druk met de voorbereidingen bezig.

 

 

Fijne dag!

Hélène