Hoi hoi,

Vrijdag liet ik een kaart met de Positive Thoughts stempelset zien. Je vind het bericht [hier]. Gisteren maakte ik dezelfde kaart maar in frisse kleurtjes (Whisper White, Soft Sea Foam, Pear Pizzazz, Flirty Flamingo en Goud). Voor deze kaart maakte ik een stap voor stap video tutorial. Je vind de tutorial [hier].

 

Alle nieuwe gebruikte producten zijn vanaf 3 januari te bestellen en vind je terug in de nieuwe mini catalogus (voorheen lente/ zomer catalogus). De gebruikte producten die gewoon bestelbaar zijn, vind je onderaan dit bericht.

 

 

Klik [hier] om direct naar de video te gaan.

 

 

Klussen bedrijfsruimte Lovely Stamping

Ivm het klussen in onze nieuwe bedrijfsruimte, zal mijn schema van posten anders zijn. Zo kwam de video van vrijdag gisteren online enzovoorts.. Mocht je onze klus avonturen willen volgen, wordt dan [lid] van mijn Facebookgroep. Hier plaats ik dagelijks kleine updates. Ook zal er vandaag of morgen een vlog online komen.

 

Via de mail ben ik gewoon bereikbaar en krijg je, zoals altijd, snel mail terug.

 

 

 

 

Nieuwe workshopagenda

25 januari staat het eerste evenement in onze nieuwe ruimte gepland, een creatieve teamdag. In februari gaan de workshops beginnen. Je vind onze workshopagenda [hier]. Deze agenda zal steeds verder gevuld worden met workshops, waarbij we altijd de nieuwste Stampin’Up! materialen gebruiken.

 

Heb je vragen over een workshop of een andere Stampin’Up! gerelateerde vraag, stuur mij dan een mail op info@helenedenbreejen.nl

 

 

Fijne dag!

Hélène