Hoi hoi,

Gisteren tussen het klussen door even tijd genomen om 2 kaarten te maken. Dit is er één van. De andere kaart heb ik al in mijn [Facebookgroep] gedeeld, ben je hier al lid van?

 

Voor deze kaart gebruikte ik de nieuwe stempelset Positive Thoughts en Label me bold. Beide sets zijn vanaf 3 januari verkrijgbaar en vind je terug in de nieuwe mini catalogus (voorheen lente/ zomer catalogus).

 

 

 

 

De vlinder uit de stempelset Positive Thoughts heb ik gestempeld met Versamark inkt en daarna geembosd met Koper embossingpoeder. Dit geeft zo’n mooi effect op de kaart!

 

Andere gebruikte kleuren zijn Old Olive, Crumb Cake, Early Espresso en Crushed Curry.

 

 

 

 

Vandaag zal er geen video online komen, maar morgen. Dit komt beter uit voor mij met het klussen in ons nieuwe bedrijfspand. Ook ben ik deze week een vlog aan het opnemen, deze zal zondag of maandag online komen. Dit is vooral een klusvlog om de vorderingen te laten zien 🙂

 

Fijne dag!

Hélène