Hoi hoi,

 

Gisteren heb ik 3 filmpjes opgenomen en in dit bericht staan er alvast 2 🙂 Eerst maakte ik een filmpje met informatie over de nieuwe Stampin’Up! jaarcatalogus. Je vind het filmpje [hier]. Heb je vragen n.a.v dit filmpje, laat het weten! Je kunt altijd een mailtje sturen naar info@helenedenbreejen.nl

 

Het 2de filmpje wat ik maakte was hét uitpak filmpje met mijn pre order producten die ik besteld had n.a.v OnStage Dusseldorf. Veel kijkplezier!

 

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal het filmpje niet worden weergegeven. Klik [hier] om direct naar het filmpje te gaan.

 

 

Heb je vragen n.a.v dit filmpje, laat het weten! Stuur een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. OĂłk is dit het mailadres waar je je Stampin’Up! bestelling naartoe mag mailen. Als fulltime Stampin’Up! demonstratrice verzorg ik graag je bestelling.

Betaling kan bij mij via iDeal, Tikkie en overschrijving/ overboeking.

 

 

Fijne dag!

Hélène