De mooie producten van Stampin’Up! vind je terug in een jaarcatalogus, een seizoenscatalogus en beginners brochure. De producten zijn niet in de winkel te koop en alleen via een Stampin’Up! demonstratrice te bestellen.
.
Wil je de producten van Stampin’Up! bestellen? Ik help je graag bij het plaatsen van je bestelling.
.
.

.
.
Je vindt in onderstaande catalogi de actuele producten. Je vindt deze producten ook terug in mijn [webshop].
.

  • Je vindt de online Stampin’Up! jaarcatalogus  [hier]
  • Je vindt de online Stampin’Up! seizoenscatalogus [hier]
  • Je vindt de online Stampin’Up! beginners brochure [hier]
    .

Bekijk op je gemak de online Stampin’Up! catalogi. Heb je liever een papieren exemplaar? Plaats dan een bestelling van minimaal € 25,- (excl. verzendkosten) en de catalogus wordt automatisch naar je opgestuurd. Ben je klant bij mij, dan wordt de catalogus automatisch naar je opgestuurd.
.

Bestelling via email/ betaling d.m.v. Tikkie, iDeal of overschrijving.

Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je je bestelling (naam product + artikelnummer) mailen naar info@helenedenbreejen.nl
Je ontvangt van mij een email bevestiging van je bestelling en een iDeal betaallink óf Tikkie om je betaling te voldoen. Liever via een overschrijving/ overboeking betalen? Dat kan natuurlijk ook, geef dit aan in je email.

.
Bezorging

De bezorging van je Stampin’Up! bestelling wordt verzorgd door UPS. Je ontvangt een email met track & trace code, zodra het verzendlabel is aangemaakt in het Stampin’Up! magazijn. Je bestelling wordt tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd, rechtstreeks vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland.

.
Online bestellen

Heb je een creditcard? Dan kun je ook in mijn webshop bestellen. Je vindt deze [hier]. Je bestelling wordt rechtstreeks vanuit het  Stampin’Up! magazijn in Duitsland bij je thuis bezorgd.
.
.

Ophalen en verzenden

Je kunt je bestelling ook ophalen in de Stempel Studio in Lobith.
Je bestelling verzenden naar bv een DPD pickup point? Stuur een mail voor de mogelijkheden

.
Vragen en contact

Mocht je nog vragen hebben, stuur gerust een mail naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder en verzorg graag je bestelling.