Hoi hoi,

 

Gisteravond is de  retired list van Stampin’Up! online gekomen. Dit is de lijst met producten die NIET mee doorgaan naar de nieuwe jaarcatalogus, welke begin juni zal uitkomen. De retired list is vrij lang en daarom heb ik hier geen afbeeldingen van. Je vind de lijsten hier:

 

Retired list jaarcatalogus 

 

Retired list lente/ zomer catalogus

 

 

Hieronder heb ik een overzicht met stempelset die WEL mee doorgaan naar de nieuwe jaarcatalogus. Waar “clear” staat, wordt in de nieuwe catalogus vervangen door “cling”. Deze sets staat ook op de retired list, omdat ze in een nieuwe vorm terugkomen. Vandaar mijn overzicht 🙂 In dit overzicht staan NIET de Nederlandse sets!

 

 

 

 

Naast alle stempelset die niet zullen terugkomen, gaat ook al het design papier eruit, verschillende embellisments, de InColor inktpads van 2017-2019 enzovoorts… Wil je nog graag iets bestellen, wacht dan niet te lang, want op = op.

 

Wil je een bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Betaling kan via Tikkie, iDeal en overschrijving.

 

 

Hélène