Stampin'Up! Puur natuur

 

Hoi hoi,

Vandaag wil ik weer een project met jullie delen. Ik maakte vorige week dit label met de Stampin’Up! Rooted in nature stempelset en de Hardwood achtergrond stempel. Soms is er niet veel nodig om iets te maken, zo heeft dit label geen lagen en alleen het Nature’s twine als embellisment.

 

Eerst stempelde ik de achtergrond in Sahara sand inkt. De stempel met de bomen heb ik gekleurd met de Stampin’Write Markers. Hiervoor gebruikte ik de kleuren Mossy meadow en Early espresso. Door de bomen meerdere keren te stempelen (afstempelen) krijg je diepte. Ook de tekst stempelde ik in Early espresso. Je vind alle gebruikte Stampin’Up! materialen onderaan dit bericht met een direct link naar mijn webshop.

 

Rooted in nature

 

 

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je….MAAR… plaats je je Stampin’Up! bestelling in mijn webshop en gebruik je de hostess code van deze maand, dan ontvang je een GRATIS bedankje (zie foto). Wil je hier meer over lezen? Dat kan via [deze link].

 

 

 

Ook kun je de hele maand augustus profiteren van de Stampin’Up! Bonus dagen. Bij iedere 60 euro aan bestelling ontvang je een Bonus day coupon t.w.v 6 euro, welke je in september weer kunt inleveren. Dat kan je dus een leuke korting opleveren!

 

 

 

 

Weer genoeg leuks! Ik ga snel aan de slag hier, vandaag wordt mijn nieuwe laptop bezorgd en moet ik deze oude dus leegmaken 🙂 Altijd een fijn klusje LOL.

 

Fijne dag allemaal en tot stempels!

Hélène

*Hieronder de gebruikte materialen. Bekijk je dit blogbericht via de mail, dan zijn deze waarschijnlijk niet zichtbaar. Klik dan op [deze] link om naar het bericht te gaan. In het rijtje mis je de Stampin’Write markers, deze zijn helaas niet los verkrijgbaar.