Hoi hoi,

Vandaag wil ik de stempelset Rooted in nature in het zonnetje zetten. Deze prachtige stempelset is voor heel veel gelegenheden te gebruiken, waaronder kerstkaarten, condoleance kaarten, beterschapskaarten, verjaardagskaarten, sterkte kaarten, ik denk aan je kaarten enzovoorts.

 

De stempelset is verkrijgbaar met bijpassende stansen. Bestel je deze als bundel, dan krijg je 10% korting. In de stansenset zitten ook stansen die relief aan de blaadjes geven. Om dit wat beter te laten zien, heb ik hieronder het filmpje van Stampin’Up! geplaatst over deze bundel. Naast leuke voorbeelden, geeft Jessica je ook uitleg over de stansen en hoe je deze kunt gebruiken.

Daarnaast zie je ook mijn voorbeeldkaartje in het filmpje langskomen, deze heb ik dus nagemaakt 🙂

 

 

 

 

Wil je nog meer inspiratie zien met deze set, zoek dan eens op Pinterest naar “Stampin’Up! Rooted in Nature”, dan krijg je heel veel mooie voorbeelden te zien. Echt een aanrader!

 

Heb je interesse in deze set, dan verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl.  Alle gebruikte materialen voor deze kaart vind je weer terug onderaan dit bericht.

 

Tip: wil je in mijn webshop bestellen, wacht dan tot 1 september, dan ontvang je bij gebruik van de hostess code weer een leuk GRATIS bedankje 😉 

 

 

Fijne dag en tot stempels!

Hélène