Santa's workshop

 

 

Hoi hoi,

Gisteren hebben Kaylee en ik een heerlijke knutseldag gehad. Allebei zijn we helemaal weg van de Stampin’Up! Santa’s workshop suite. Je vind deze op blz 18 en 19 van de herfst/ winter catalogus en daar zijn we dus mee aan de slag gegaan. Kaylee maakte een leuke boxcard en ik maakte dit label en een double peek a boo slider card. Deze laat ik pas begin september zien, omdat de tutorial hiervoor in mijn maandelijkse team nieuwsbrief komt 🙂

 

 

 

Alle randen heb ik gesponst met Grey granite inkt en een Dauber. Het achtergrond papier komt uit het Festive Farmhouse designpapier en heb ik naast gesponst ook gestempeld met tekst. De ronde tekst heb ik gestempeld in Pool party en komt uit de Tags & tidings stempelset, hier zijn ook de labels bovenaan de tag van (Christmas tags thinlits dies).

 

 

 

 

De sneeuwpop heb ik met de Stitched shapes framelits uit het design papier gestanst en binnenkort zal ik wat kaarten plaatsen waarbij ik de plaatjes heb uitgeknipt 🙂  Zelf ben ik helemaal blij met het label, stoer en toch cute <3

De gebruikte materialen die al verkrijgbaar zijn vind je onderaan dit bericht. De nieuwe producten/ materialen uit de herfst/ winter catalogus zijn vanaf 5 september verkrijgbaar en natuurlijk verzorg ik dan graag je bestelling.

 

 

 

 

Nog t/m 28 augustus 21.00 uur kun je de hostess code van augustus gebruiken in mijn webshop en ontvang je een GRATIS bedankje in de vorm van een Stampin’Up! product.

  • Bestel je in mijn webshop voor minimaal € 50,- en gebruik je de hostess code ERWPCECS, dan ontvang je het leuke Zilver & Whisper white Baker’s twine
  • Bestel je in mijn webshop voor minimaal € 100,- en gebruik je de hostess code ERWPCECS, dan ontvang je de SUper mooie Tufted embossing folder t.w.v € 11,-

 

Daarnaast ontvang je bij iedere € 60,- aan bestelling ook nog eens een Bonus days coupon t.w.v € 6,-, welke je in september weer kunt inleveren voor extra korting.

 

Wil je meer weten over het gebruik van de hostess code, wanneer je je GRATIS bedankje ontvang enzovoorts? Dan lees je er [hier] meer over.  Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder.

 

 

 

 

De nieuwe herfst/ winter catalogussen zijn al 2 weken geleden opgestuurd naar vaste klanten. Wil jij ook een catalogus ontvangen? Dat kan! Heb je zelf nog geen Stampin’Up! demonstratrice dan mag je mij een mailtje sturen op info@helenedenbreejen.nl. Ik vraag wel een vergoeding van de verzendkosten, deze zijn € 3,20. Heb je al een Stampin’Up! demonstratrice dan kun je aan hem/ haar een catalogus vragen.

 

 

Tot stempels en een fijne dag!

Hélène