Stampin'Up! share what you love

Hoi hoi,

Vandaag wil ik deze snelle en simple kaart met jullie delen. Deze kaart is weer helemaal gemaakt met producten uit de Share what you love suite. De kaartbasis heb ik geembost met de Lovely floral embossing folder, deze heeft zo’n mooie diepte. Aan de bovenkant heb ik een strookje designpapier en een strookje cardstock geplakt, Baker’s twine erom, tekst op de kaart en klaar.

Soms hoeft het niet meer te zijn dan dat 🙂

 

 

Als het goed is zijn gisteren de catalogussen die ik maandag op de bus had gedaan bezorgd. Ook de nieuwe aanvragen via het [aanvraagformulier] zijn gisteren al op de bus gedaan, hopelijk vallen deze morgen op jullie deurmat.

Wil jij ook een nieuwe Stampin’Up! jaarcatalogus ontvangen? Dat kan! Deze catalogus kan op verschillende manier jou kant opkomen:

  • Ben je een vaste klant van mij en heb je in maart, april en/of mei een Stampin’Up! bestelling bij mij geplaatst, dan is de catalogus inmiddels kosteloos naar je opgestuurd en heb je deze als het goed is ontvangen (of wordt deze vandaag bezorgd). Vaste klanten ontvangen altijd automatisch en gratis een nieuwe catalogus.
  • Heb je eerder bij mij besteld, maar is dit alweer wat langer geleden, stuur me dan een mailtje op info@helenedendenbreejen.nl of vul direct het [aanvraagformulier] in. Ik vraag wel een vergoeding van de verzendkosten, deze zijn 4 euro.
  • Heb je nog geen Stampin’Up! demonstratrice en wil je graag de catalogus ontvangen, ook dan mag je me mailen op info@helenedenbreejen.nl of direct het [aanmeldformulier] invullen. De catalogus komt dan zo snel mogelijk jou kant op. Ik vraag hiervoor wel een vergoeding van de verzendkosten, deze zijn 4 euro.

 

Wat kun je verwachten van de nieuwe Stampin’Up! jaarcatalogus? Heel veel nieuwe producten, maar de catalogus staat ook weer bommetje vol met inspiratie!

 

Tot stempels!

Hélène