Envelop punch board

Hoi hoi,

Vanochtend had ik even een knutsel- uurtje voor mezelf ingepland, want het was veels te lang geleden dat ik wat gestempeld, geknipt en geplakt had 🙂 Omdat ik de komende tijd wat cadeau enveloppen nodig heb, maakte ik 3x dezelfde envelop met het Envelop punch board en kleedde deze 3x anders aan.

Voor de envelop gebruikte ik Sahara sand A4 cardstock en gebruikte op het Envelop punch board de aanwijzingen voor een 4 x 4 inch kaart (papiermaat 6 7/8 x 6 7/8 – 1ste ril lijn op 3 1/2 inch). Je kunt natuurlijk ook de centimeters sticker van het Envelop punch board gebruiken.

 

Share what you love

 

Uit het prachtige Share what you love specialty designer series paper heb ik 3 stroken gesneden van verschillende motieven. Voor de 1ste envelop gebruikte ik de GE-WEL-DIGE Stitched labels framelits, welke ik gisteren ook in mijn [filmpje] liet zien. Deze framelits zijn echt mijn nieuwe favoriet op dit moment en vanaf 1 juni ook voor jullie te bestellen. De tekst komt uit de Love what you do stempelset en deze zit in alle 3 de [Share what you love bundels], klik op de [link] om meer over deze bundels te lezen.

 

Share what you love

 

Voor de 2de envelop stempelde ik de bloemen uit de Love what you do stempelset met Memento en kleurde ze heel licht in met een Blenderpen en Berry burst inkt. Het mooie Mint macarone draad is uit de Nature’s twine set en het draad heb ik uit elkaar gehaald, zodat het iets minder grof was voor deze envelop. Het kleine label komt uit de Bouquet bunch framelits en de tekst “Voor jou” uit de stempelset Voor elke gelegenheid. Al deze producten zijn vanaf 1 juni verkrijgbaar (en/of weer verkrijgbaar – gaan mee door in de nieuwe catalogus).

 

Share what you love

 

De 3de envelop is vrij simpel aangekleed. De uitgestanste cirkel emboste ik met de Lovely floral dynamic embossing folder. De tekst komt uit de Rooted in nature stempelset en is vanaf 1 juni óók in het Nederlands verkrijgbaar. Ook op deze envelop gebruikte ik weer het Nature’s twine in Mint macarone.

 

Stampin'Up! inkt

 

Ik hoop dat jullie de enveloppen leuk vinden. Naast de Share what you love suite kun jij deze maand ook de nieuwe InColor inktpads met 10% korting bestellen. Deze kosten als set van 5 € 40,50.

Wil je deze inktpads bestellen en/of een andere Stampin’Up! bestelling plaatsen? Dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl.

 

Tot stempels!

Hélène