Stampin'Up! Share what you love

Hoi hoi,

Vandaag toch maar met de billen bloot. Ik vind het altijd lastig om prive/ gezondheids dingetjes online te zetten. Niet dat het geheim is 😉 maar als het over mijn gezondheid gaat wil ik vooral niet “klagerig” overkomen. En met getypte tekst is dat, naar mijn idee, al snel. Maargoed… omdat ik vandaag weer een filmpje laat schieten, vind ik toch dat ik wat info moet geven.

De afgelopen weken is mijn astma weer onrustig en na 2 astma aanvallen in een week tijd en toenemende benauwdheid ben ik maandag toch weer eens naar de huisarts gegaan. Ik zit tegen een longontsteking aan, gelukkig nog niet helemaal, maar het is wel K*T in hoofdletters! De komende 2,5 week weer volop aan de ontstekingsremmende puffer en dan komt het weer helemaal goed 🙂   In dit soort periode is juist Stampin’Up! mijn grote afleiding. Lekker aan de slag met de nieuwe spulletjes, maar een filmpje opnemen is een heel ander verhaal. Want een filmpje opnemen betekent veel praten en veel praten betekend kortademig en hoesten. Dus…. geen filmpje vandaag, maar ik heb wel heerlijk zitten knutselen en wil dit gave vintage label graag vandaag met jullie delen.

 

Stampin'Up! Share what you love

 

Het GE-WEL-DIGE Share what you love designpapier vraagt er gewoon om, om ook in vintage stijl iets te maken. Ik maakt deze kaart met label. Alle is gesponst met Stampin’Sponges en Soft suede inkt.

Ik gebruikte voor de achtergrond ook de Timeless textures stempelset en de nieuwe Very vintage hostess stempelset. Je vind deze op blz 227 van de nieuwe catalogus.

 

Stampin'Up! Share what you love

 

Ook het lint is nieuw. Het is het Velvet ribbon en het Mini ruffled ribbon, beide vind je op blz 201 van de nieuwe catalogus. Rondom gaf ik de kaart nog een stiksteekje met het naaimachine.

 

Wil je ook graag een nieuwe Stampin’Up! jaarcatalogus ontvangen, stuur me dan gerust een mailtje of vul direct het [aanvraagformulier] in. Ik vraag hiervoor wel een vergoeding van de verzendkosten, deze bedragen 4 euro.

 

Voor nu wil ik jullie allemaal een fijn Pinkster weekend wensen.

 

Tot stempels!

Hélène