Hoi hoi,

Vandaag wil ik deze kaart met jullie delen, gemaakt met de Silhouette scenes stempelset uit de Stampin’Up! jaarcatalogus. Je vind de set op blz 134 van de  jaarcatalogus. Met de Stamperatus heb ik de afdruk meerdere keren met Memento zwarte inkt gestempeld om een mooie diep zwarte afdruk te krijgen.

 

De achtergrond is gesponst met Lovely lipstick inkt en Stampin’Sponges. De hartjes zijn gestempeld met Lovely lipstick inkt en de hartjes uit de Forever lovely stempelset (blz 81).

 

 

 

Alle gebruikte materialen kun je bij mij bestellen. Onderaan het bericht vind je de materialen met een directe link naar mijn webshop. Liever via de mail bestellen? Stuur dan je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl.
Betaling kan worden voldaan via een Tikkie, iDeal betaallink of overschrijving.

 

Deze hele maand ontvang je bij iedere 60 euro een kortingscoupong t.w.v 6 euro, welke je in augustus kunt  besteden. Je ontvangt deze zowel met een bestelling in mijn webshop,  als via de mail. Vragen? Stuur gerust een mailtje. Ik help je graag verder.

 

 

Fijne dag!

Hélène