Hoi hoi,

Gisteren heb ik heerlijk zitten stempelen met de nieuwe Silhouette scenes stempelset/ bundel. Deze set stond niet bovenaan mijn lijstje, mede ook door de voorbeelden in catalogus. Inmiddels heb ik mijn draai gevonden met deze set en vind ik hem super! De komende tijd zal ik mijn gemaakte kaarten plaatsen (hier, FB en Insta). Alle gebruikte materialen voor deze kaart vind je onderaan dit bericht en kun je bij mij bestellen.

 

De gestanste tekst “Adventure” komt bij de bijpassende stansen set. Bij bestellen van de bundel (stempelset + stansen) ontvang je 10% korting.

 

 

 

 

 

*Deze stempelset is super geschikt voor techniek kaarten (sponsen, watercolor, embossing etc).

*Door de Stamperatus te gebruiken voor het zwarte afdrukje, krijg je een mooie diep zwarte afdruk.

 

 

 

 

SAMEN STEMPELEN

Vandaag mocht ik starten op ons moeder & dochter instagram account “Samen Stempelen”. Op dit account plaatsen Kaylee en ik iedere dinsdag en donderdag een kaart om jullie te inspireren. Waarom? Omdat samen stempelen zoveel leuker is! 🙂 Je vind ons instagram account [hier].

Alle materialen die Kaylee en ik op onze kaarten gebruiken, zijn bij ons beide te bestellen.

 

STAMPIN’UP! BESTELLEN

Wil je Stampin’Up! producten bestellen? Als fulltime Stampin’Up! demonstratrice verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Je ontvangt z.s.m een bevestiging van je bestelling en een betaalwijze naar keuze (Tikkie, iDeal, overschrijving).

 

Liever via mijn webshop bestellen? Dat kan natuurlijk ook! Je vind mijn webshop [hier]. Bestel je voor minimaal € 100,- (excl. verzendkosten) én gebruik je de hostess code van juni Y6TG3GYK, dan ontvang je GRATIS de nieuwe Button button embossing folder als bedankje.

Let op: in de webshop kun je alleen betalen met credit card.

 

Heb je vragen, stuur gerust een mailtje! Ik help je graag verder.

 

Fijne dag!

Hélène