Hoi hoi,

Vandaag de start van mijn 1ste #SimpleStamping video, oftewel hashtag Simple Stamping. Stampin’Up! gaat aankomend jaar extra aandacht besteden aan Simple Stamping/ simpel stempelen, juist om de beginnende stempelaar beter te bereiken en te laten zien hoe leuk stempelen is. Onder de hashtag voegen demonstratrices van over heel de wereld kaartjes toe op social media, dus zeker het zoeken waard 🙂

 

Ik bedacht dat het misschien leuk is om filmpjes te maken onder deze hashtag, zodat de beginnende stempelaar kan zien hoe ik stap voor stap een simpele kaart maak en dat het dus helemaal niet moeilijk is. Ook zie je op deze manier dat je niet zoveel nodig hebt aan materialen, maar je met weinig als iets heel leuks kan maken.

 

#SimpleStamping is 1 kaartbasis, veelal 1 stempelset en een aantal kleurtjes inkt. Niets meer, niets minder 🙂 Veel kijkplezier!

 

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal het filmpje niet worden weergegeven, maar zie je een zwart vlak. Klik dan door naar de online versie van mijn bericht of klik [hier] om direct naar het filmpje je gaan.

 

 

Heb je vragen over Stampin’Up!, de producten of iets anders? Stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl Ik help je graag verder.

Hélène