Hoi hoi,

Naar aanleiding van alle leuke en enthousiaste reacties op mijn #SimpleStamping kaartjes en stap voor stap video tutorials, heb ik vandaag weer een simpele, maar mooie kaart voor jullie. Deze keer heb ik 2 stempelsets gebruikt, maar in het filmpje vertel ik je, waarom ik hiervoor gekozen heb 🙂 Veel kijkplezier

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal de video niet worden weergegeven. Klik [hier] om direct naar de video te gaan.

 

 

 

 

 

Ook enthousiast over de Nederlandse GRATIS Sale a Bration stempelset Door dik en dun? Bestel vandaag nog jouw Stampin’Up! producten en vanaf 60 euro mag je deze leuke set GRATIS uitzoeken. Je leest er [hier] meer over.

 

Ik verzorg graag je bestelling. Is je bestellen 30 euro of meer, dan ontvang je ook nog eens het leuke Snail mail kaartpakketje bij je thuis op de deurmat 🙂

 

Heb je vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl.

 

 

Fijne dag!

Hélène