Hoi hoi,

Het is 1 april en hiermee weer tijd voor een nieuwe Snail mail. Ik maakte bovenstaande kaart voor deze maand en je ontvangt hiervan het kaartpakketje GRATIS bij een bestelling vanaf € 35,-. Je kunt het pakketje ook bestellen voor € 6,-, dit is incl. verzendkosten. Je kunt het pakketje [hier] bestellen. In onderstaande YouTube video leg ik je uit hoe het Snail mail pakketje werkt en wanneer deze verzonden worden. Oók laat ik je zien hoe je de kaart in elkaar zet. Veel kijkplezier!

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal de video niet worden weergegeven. Klik [hier] om direct naar de video te gaan.

 

 

 

 

Vanaf vandaag is het nieuwe opbergsysteem van Stampin’Up! te bestellen. Dit systeem is speciaal ontworpen voor je nieuwe inktpads, markers, Blends, refills enzovoorts… Je leest er in [dit] bericht meer over. Ook vind je hier de verschillende onderdelen en prijzen van het nieuwe systeem. Heb je nog vragen over dit systeem, stuur dan gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder.

 

 

 

 

Bij een nieuwe maand hoort ook een nieuwe hostess code. De hostess code van april is CCJFF2U6. Plaats je een bestelling in mijn webshop van minimaal € 75,- én gebruik je de hostess code van deze maand, dan ontvang je als GRATIS bedankje het Sequin assortment t.w.v € 6,-. Nog niet eerder in mijn webshop besteld? Je leest [hier] precies hoe het werkt. Ik hoop later deze maand nog een stap voor stap video te maken met een uitleg.

 

 

 

 

De nieuwe You Can Create It! kwartaal kit is weer te bestellen. Ook dit kwartaal zit de kit weer vol met mooie Stampin’Up! materialen. De kit kost € 17,50, dit is incl. verzendkosten (brievenbusdoosje). Deze kit wordt door verschillende collega’s onafhankelijk van elkaar aangeboden. Bestel je de kit bij mij, dan verzorg ik deze helemaal voor je, dus van bestellen, betalen, inpakken en verzenden. Je kunt de kit bestellen via het bestelformulier: https://forms.gle/H9Y4RJ3acLMoJjZv8. De nieuwe kit gaat rond 15 april op de bus.

 

 

Heb je nog vragen en/of wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen? Ik help je graag verder en verzorg ook graag je bestelling. Je kunt mij bereiken via info@helenedenbreejen.nl

 

 

Fijne dag!

Hélène