Hoi hoi,

We zitten midden in de [Online Extravaganza], maar er wordt natuurlijk gewoon geknipt, geplakt en gestempeld 🙂 Mocht je vandaag en morgen nog gebruik willen maken van GRATIS verzendkosten, mail dan je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl. Je leest er [hier] meer over.

 

Met de Assorted Memories & More Cards & Envelopes maakte ik deze leuke Snail Mail Pocket Letter. Als de verkoudheid het toelaat, laat ik deze week in een Facebook live stap voor stap zien hoe ik deze gemaakt heb. Deze Facebook live zal in mijn [zakelijke groep] zijn. De aankleding voor deze pocket letter is met de Most Wonderful Time medley. Deze complete medley is perfect om veel kerstkaarten te maken, maar ook om een wat groter project te maken. Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht terug en zijn bij mij te bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen en/of opmerkingen, stuur gerust een mail naar info@helenedenbreejen.nl

 

Fijne dag!

Hélène