Hoi hoi,

Kaylee en ik zijn weer thuis! 🙂 Het was echt een onvergetelijke trip! Later deze week een video met de swaps van de Milk & cookies party waar ik aan deelnam in Orlando en ook zal ik in deze video foto’s delen die tijdens Onstage gemaakt zijn. Vandaag eerst weer eens een kaartje hier posten, want het is alweer 14 november en de Stampin’Up! Snowflake showcase is maar tot 30 november verkrijgbaar. Het kaartje wat ik met jullie wil delen is gemaakt met de Happiness surround us stempelset, welke een onderdeel is van de Snowflake showcase producten. Alle producten vind je op onderstaande flyer en alle producten zijn apart te bestellen. Alle gebruikte materialen voor deze kaart vind je onderaan dit bericht.

 

 

 

 

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je kunt je bestelling 24/7 plaatsen in mijn [webshop].

 

Betaal je liever met iDeal, dan kun je je bestelling ook via de mail plaatsen. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Ik stuur z.s.m een bevestiging van je bestelling met een iDeal betaallink. Zodra je je betaling hebt voldaan, plaats ik je bestelling. Je leest er [hier] meer over.

 

Heb je vragen over het bestellen of een andere Stampin’Up! gerelateerde vraag, stuur dan gerust een mailtje. Als fulltime Stampin’Up! demonstratrice help ik je graag verder.

 

 

Voor degene die ons niet gevolgd hebben via Facebook en/of Instagram in Orlando wil ik als trotse moeder met jullie delen dat Kaylee voor Nederland is gekozen voor het Artisan design team! Wij wisten dit al vanaf de zomer en dit is ook één van de redenen (die we nog niet konden vertellen), waarom we het komende jaar geen grote workshopdagen organiseren. Naast het Artisan zit Kaylee ook in haar examenjaar op het ROC in Nijmegen en heeft ze ook een baantje in het weekend bij Bakker Bart. Druk druk druk dus 🙂

 

Omdat ik workshops geven veels te leuk vind, heb ik in januari al 2 data geprikt (zaterdag 19 januari en zaterdag 26 januari) om een workshopmiddag te geven. Gewoon hier bij mij thuis in Lobith. Dit komt mij ook beter uit ivm onze Berner pup Belle (Joepie.. we kunnen haar aanstaande vrijdag ophalen!) Lijkt het je leuk om een workshop bij te wonen, stuur dan een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Er is slechts plaats voor 6 personen, dus wacht niet te lang met opgeven 🙂

 

Meer informatie over de workshop en extra data volgt snel!

 

 

 

 

 

 

 

En dan hier de foto’s van Kaylee op het podium. Het gevoel van trots kan ik niet eens omschrijven, zoveel doet het me! Volg je Kaylee’s [blog] nog niet, neem dan zeker eens een kijkje. Kaylee is super creatief en maakt echt de mooiste creaties!

 

 

 

 

 

Kriebelt het bij jou ook als je al die leuke, enthousiaste foto’s van Onstage ziet langskomen? Of wil je graag korting op je Stampin’Up! producten? Bestel dan het starterspakket en neem deel aan mijn teamactiviteiten. Je leest er [hier] meer over. Je vind hier ook een lijst met wat ik voor mijn team doe. Ook jij bent van harte welkom!

 

Je kunt het starterspakket via [deze] link bestellen. Vragen? Stuur een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

Fijne dag!

Hélène x