Hoi hoi,

Jullie hebben het vast al hier of daar gelezen. Stampin’Up! komt op 16 februari met een 2de versie van de Sale a Bration met 3 nieuwe producten!  Op het kaartje van vandaag heb ik 2 nieuwe producten bij de Sale a Bration brochure gebruikt, het  G E W E L D I G E  “Springtime foils specialty designer series paper” en de “Basket weave embossing folder”.

Het designpapier is enkel bedrukt, maar heel stevig. Je kunt het heel goed voor verpakkingen gebruiken en het heeft een ontzettend mooie foil/ glimmer laag. Later deze week laat ik het nog een paar keer zien, maar dan helemaal anders 🙂 Ik heb op deze kaart een bloem uitgeknipt van het design papier en deze op de kaart geplakt. Het is alleen jammer dat de glimmer randen niet te zien zijn op de foto. Je mag het designpapier GRATIS uitzoeken bij een bestelling van 60 euro.

 

 

De “Basket weave embossing folder” kun je als bundel bestellen in het 2de gedeelte van de Sale a  Bration. Je ontvangt er dan ook de prachtige “Blossoming basket” stempelset bij. Je mag deze GRATIS uitzoeken bij een bestelling van 120 euro.

 

 

Deze nieuwe brochure gaat in op vrijdag 16 februari t/m 31 maart en voor de producten geldt zolang de voorraad strekt. De andere Sale a Bration brochure blijft ook nog gewoon geldig, dus mocht je bijvoorbeeld de Party pandas of het mooie Bubbles & Fizz designpapier nog willen uitzoeken bij je bestelling, dan kan dat gewoon 🙂

 

Stampin'Up! bestellen

 

Wat kun je van mij als je demo verwachten?

Als fulltime Stampin’Up! demo staat een snelle en goede service bij mij op nummer 1. Ik verzorg je bestelling altijd snel en netjes. Nadat ik je bestelling via de mail heb ontvangen, voer ik deze in in het Stampin’Up! bestelsysteem. Daarna maak ik een iDeal betaallink voor je aan en krijg je een bevestigingsmails met hierin de informatie van je bestelling en de iDeal betaallink. Zodra ik je betaling heb ontvangen, plaatst ik je bestelling. Je bestelling zal tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd worden door UPS, rechtstreeks vanuit het Stampin’Up! magazijn naar jouw huis.

Plaats je bij mij een bestelling van 50 euro of meer, dan zijn de verzendkosten GRATIS ipv € 5,95, dit is een stukje extra wat ik mijn klanten graag aanbied.

Om mijn klanten te bedanken voor de bestellingen, stuur ik in de 1ste week van de nieuwe maand een Stampin’Surpise naar iedereen die een bestelling geplaatst heeft bij mij. Hierin maak ik geen onderscheid tussen grote of kleine bestellingen, want al mijn klanten zijn even belangrijk voor mij!

Heb je een probleem met een product, is er een product defect of is er iets verkeerd geleverd, dan los ik dit zo snel mogelijk voor je op. Ik zal contact opnemen met demo support en het dezelfde dag nog voor je regelen.

Heb je vragen over het plaatsen van een Stampin’Up! bestelling, stuur me gerust vrijblijvend een mailtje op info@helenedenbreejen.nl Ik help je graag verder.

 

Tot stempels!

Hélène