Springtime impressions thinlits

Hoi hoi,

Vandaag wil ik jullie deze kaart laten zien, gemaakt met de nieuwe Stampin’Up! Springtime impressions thinlits, deze hebben ook wel echt de WOW-factor! De kaart op zich is heel simpel. Ik heb een kaartbasis gesneden/ gerild van van 10,5 x 14,5 cm. Het watercolor effect heb ik in 3 lagen gemaakt. Op Shimmery white maakte ik 3 achtergronden in Granny apple green, Poppy parade met Cherry cobbler en Pacific point. Deze achtergronden maakte ik apart van elkaar en hierdoor draaide ik de stans met de Big shot 3x uit. Daarna knipte ik de de rode en blauwe bloemen uit en plakte deze op de plek waar ik ze wilde hebben 🙂 Hier en daar nog wat Basic pearls. Het knalt behoorlijk van het kaartje af he? 🙂

De tekst heb ik gestempeld op Basic black cardstock met Versamark en daarna geembosd met wit embossing poeder. De tekst komt uit de Rooted in nature stempelset.

 

Springtime impressions thinlits

 

Zelf vind ik het resultaat van het watercolor echt geweldig! Met een dank je wel aan Kaylee die mij steeds meer aansteekt met haar geweldige achtergronden! 🙂

 

 

Tot stempels!

Hélène