Inkt pad aktie

Hoi hoi,

Zaterdag 1 juli is de starterspakket aktie met GRATIS inktpad kleurenserie van start gegaan. Ik heb al verschillende mailtje van geinteresseerde mogen ontvangen, zo leuk! Ook krijg ik verschillende vragen, met als meest gestelde vraag: “…is het écht zo’n mooie aktie?” En zoals ik in mijn filmpje al vertel, het is écht een mooie aktie, maar zonder kleine lettertjes 🙂

 

In dit blogbericht zal ik een aantal veel gestelde vragen beantwoorden én de [link] delen om het starterspakket te bestellen.

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan is de YouTube video niet zichtbaar. Klik op de link om naar de video te gaan: https://youtu.be/BwNY9-3RCHw

 

 

Starterspakket – wat is het starterspakket precies?

Het Stampin’Up! starterspakket is een pakket met producten door jou samengesteld. Je zoekt het starterspakket dus zelf uit. Je mag hiervoor producten naar keuze uitzoeken t.w.v € 175 en je betaald slechts € 129. Op het starterspakket zijn de verzendkosten t.w.v € 5,95 GRATIS! én ontvang je ook een business pakket t.w.v € 60 GRATIS met hierin catalogie, bestelformulieren enzovoorts… mocht je het dus leuk vinden om iets meer te gaan doen met Stampin’Up!, dan maak je gelijk een vliegende start met dit GRATIS business pakket.

 

Bestel je het starterspakket via mij, dan mag je ook deelnemen aan mijn/ onze teamactiviteiten. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!

 

Daarnaast profiteer je met vervolg bestellingen van 20% korting op de producten van Stampin’Up!

 

De gehele maand juli mag je bij het starterspakket een kleurenserie inktpads t.w.v 81 euro GRATIS uitzoeken. Je kunt kiezen uit de Regels, Neutrals, Brights, Subtles en InColors 2017 – 2020.

 

 

 

Veel gestelde vragen: 

 • Vraag: Hoe kan ik het starterspakket bestellen?
 • Antwoord: Het starterspakket bestel je zelf. Je hebt hiervoor een link van een demonstratrice nodig.

 

 • Vraag: Ik wil bij jou het starterspakket bestellen, wat is de link om dit te doen?
 • Antwoord: Gebruik [deze] link om het starterspakket te bestellen. Deze link staat ook in de rechter zijbalk van dit blog.

 

 • Vraag: Moet ik precies aan de 175 euro komen of mag ik er ook overheen?
 • Antwoord: Helaas, het is niet mogelijk om over het bedrag heen te gaan. Het is dus even puzzelen om zo dicht mogelijk bij de 175 euro uit te komen.

 

 • Vraag: Mag ik écht zelf de producten uitkiezen?
 • Antwoord: Jazeker, jij zoekt zelf je starterspakket bij elkaar. Dus ga lekker zitten met de catalogus en maak een lijstje met producten die je graag wilt hebben. Zo kun je bijvoorbeeld de trimmer kiezen of misschien zelfs de Big Shot. Het is helemaal aan jou hoe je pakket eruit ziet.

 

 • Vraag: Kan ik het starterspakket bestellen zonder demonstratrice te worden?
 • Antwoord: Nee, bij het bestellen van het starterspakket, schrijf je je in als Stampin’Up! demonstratrice. Het is aan jou hoe je dit verder wilt invullen, hier zitten verder geen verplichtingen aan.

 

 • Vraag: Ik wil graag het starterspakket bestellen en daarna wat vervolg bestellingen voor de kerst doen met korting. Kan dit?
 • Antwoord: Dat kan! Het is aan jou of je gebruik maakt van de korting die je als demonstratrice krijgt. Op 1 augustus start de pre order periode voor de herfst/ winter catalogus en mag je, net als alle andere demo’s, bestellen met je demo korting.

 

 • Vraag: Voor hoeveel moet ik bestellen om actief demonstratrice te blijven?
 • Antwoord: Voor 300 CSV per kwartaal, dit is de betalingsfactor waar Stampin’Up! mee werkt. Dit is 372 euro per kwartaal.

 

 • Vraag: Als ik deze maand gebruik maak van de aktie, telt mijn starterspakket (129 euro) ook mee voor het 1ste kwartaal?
 • Antwoord: Nee, het starterspakket telt niet mee met je 1ste kwartaal.

 

 • Vraag: Wanneer moet ik voor het eerst de 300 CSV/ 372 euro gehaald hebben om actief te blijven?
 • Antwoord: Wanneer je het starterspakket besteld, dan moet je dit voor het eind van het eerste volledige kwartaal gehaald hebben.
 • Uitleg: je besteld het starterspakket in juli, dit kwartaal is al begonnen. Het nieuwe volledige kwartaal start dan op 1 oktober en loopt t/m 31 december. Je hebt dus t/m 31 december om 372 euro te halen als je deze maand het starterspakket besteld.
 • Extra: Na ieder kwartaal heeft Stampin’Up! een pending maand, in dit geval is januari de pending maand. In de pending maand heb je nog een maand de tijd om het kwartaal te halen.

 

 • Vraag: Als ik voor 31 januari (pending maand) de 300 CSV/ 372 euro niet haal, wat gebeurd er dan?
 • Antwoord: Dan komt je demoschap automatisch te vervallen.

 

 • Vraag: Als ik na het starterspakket niets meer wil bestellen, wanneer eindigd dan mijn demoschap?
 • Antwoord: Hetzelfde als hierboven beschreven, na je pending maand. Dus vanaf 1 februari 2019 ben je dan geen demo meer.

 

 • Vraag: Heb ik, om het starterspakket te bestellen, een creditcard nodig?
 • Antwoord: Nee, het starterspakket kun je ook gewoon met je bankgegevens bestellen.

 

 • Vraag: Mag ik 10 inktpads naar keuze uitkiezen bij deze aktie?
 • Antwoord: Nee, je mag een kleurenserie kiezen (zie flyer in dit bericht). De kleurenserie’s zijn: Regals, Neutrals, Brights, Subtles en de InColors

 

 • Vraag: Moet ik workshops/ party’s geven als ik het starterspakket bestel?
 • Antwoord: Nee, je  “moet” niets, je “mag” dit.
 • Extra: Het is aan jou hoe je het Stampin’Up! avontuur aangaat. Je bent niets verplicht, maar er is veel mogelijk.

 

 • Vraag: Als ik het starterspakket bestel, “moet” ik dan deelnemen aan Stampin’Up! activiteiten?
 • Antwoord: Nee, alles is geheel vrijblijvend. Het is aan jou of je bij bv een OnStage aanwezig wilt zijn. Niets is verplicht!
 • Extra: dit geldt ook voor alle teamactiviteiten die ik aanbied, alles is geheel vrijblijvend. Het is aan jou of je het leuk vind om deel te nemen.

 

 • Vraag: Ik woon niet bij je in de buurt, is dit een probleem?
 • Antwoord: Nee, mijn team is verdeeld over het hele land. Met de teamactiviteiten houd ik hier rekening mee door het te organiseren in het midden van het land.
 • Extra: Veel activiteiten worden online georganiseerd, dit is voor iedereen te volgen en is afstand zeker geen probleem 🙂

 

Dit zijn de vragen die ik vanaf zaterdag mocht ontvangen. Hopelijk geeft het je wat duidelijkheid. Heb je nog vragen, stel ze! Ik help je graag verder. Je mag je vraag/ vragen mailen naar info@helenedenbreejen.nl

 

Zelf vind ik het heel belangrijk om open te zijn over het starterspakket. Juist omdat het “te mooi om waar te zijn” lijkt, beantwoord ik graag alle vragen, zodat je ziet dat het echt is zoals het is. Geen addertjes en geen kleine lettertjes.

 

Ik ben, zoals jullie inmiddels wel weten, erg enthousiast over Stampin’Up!, de producten en zeker ook deze aktie. Het is een geweldige kans om zo’n mooi productpakket te bestellen én ook nog eens een kleurenserie inktpads t.w.v 81 euro er GRATIS bij de ontvangen. Ruim 5 jaar geleden bestelde ik zelf dit pakket, puur voor mezelf, voor de hobby. Bij mij is het een beetje uit de hand gelopen 😉 en mag ik het inmiddels mijn fulltime baan noemen, waar ik echt super trots op ben. Hierin maak ik geen verschil als je het starterspakket bestel. Iedereen is van harte welkom in mijn team, of je het nu voor de aktie, voor de korting en/of er iets meer mee wilt gaan doen. Het belangrijkste voor mij is, dat je net zo van Stampin’Up! kunt genieten, als dat ik al 5 jaar doe 🙂

 

Ben je eruit en wil je het starterspakket bestellen en een GRATIS inktpad kleurenserie? Gebruik dan [deze link] om het pakket te bestellen.

 

 

Tot stempels!

Hélène