Hoi hoi,

Vandaag een samenwerking met mijn dochter [Kaylee]. Een poosje terug kwamen we [deze] leuke tutorial tegen op het blog van Lady Dee crafts en we wilden er direct mee aan de slag. Dat leek ons gelijk een goed moment om een samenwerking te plannen en zo jullie dubbele inspiratie te geven met dit leuke doosje. Ik heb voor alle doosjes het Halloween papier “Toil en Trouble” gebruikt en Kaylee het Frosted floral. Beide design papier lijnen zijn ook bij Kaylee als kleine pakketjes te bestellen. Je leest er meer over op haar [blog].

 

 

 

 

Ik moet eerlijk bekennen dat mijn doosjes vanmorgen nog “kaal” op mijn bureau lagen. Ik vond ze al zo ontzettend leuk met alleen het design papier, maarja.. volgens Kaylee moest er toch echt een tekst op 😉

 

 

 

 

Het is “Boo”, Opkikker en “Less tricks and more treats” geworden. Uiteindelijk ben ik ook tevreden met het resultaat 🙂 Vooral de opkikker vind ik erg leuk geworden, hiervoor heb ik het Labeler alphabet gebruikt. Deze set is zo fijn om je eigen tekst samen te maken.

 

 

 

 

Alle gebruikte materialen vind je terug onderaan dit bericht en zijn ook bij mij te bestellen. Voor meer informatie mag je altijd mailen naar info@helenedenbreejen.nl of lees er [hier] en [hier] meer over.

 

 

Fijne dag!

Hélène x