Hoi hoi,

Gisteren heb ik heerlijk zitten “kliederen” om deze achtergrond te maken. Ik maakte deze achtergrond op Shimmery white cardstock en gebruikte een Balmy blue en Pool party refill. Voor het maken van deze achtergrond maakte ik een poosje terug ook een filmpje. Je vind het filmpje [hier]. Het leuke varkentjes stempelde ik met Memento inkt op Whisper white cardstock en ingekleurd met de Stampin’Blends (alcohol marker). De “This little piggy” stempelset blijft zo ontzettend leuk, die moest ik gewoon weer even gebruiken 🙂

 

En dan een nieuwe FAVORIET die ik op deze kaart heb gebruikt. De “Rectangle Stitched framelits”. Je vind deze op blz 28 van de nieuwe voorjaars catalogus en ze zijn echt GE-WEL-DIG! Er zitten 13 stansen in deze set in verschillende maten en kost € 42,00.

 

 

 

 

 

Heb je nog geen nieuwe voorjaars catalogus en Sale a Brochure in huis, dan stuur ik deze graag naar je op. Dit kan op de volgende manier:

  • Heb je in september, oktober, november en/of december een Stampin’Up! bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je beide automatisch op je deurmat (deze zijn inmiddels allemaal verzonden!)
  • Heb je eerder dan oktober bij mij een bestelling geplaatst of heb je nog niet eerder bij mij besteld, dan ontvang je beide bij het plaatsen van een bestelling* zonder minimaal bedrag.

 

*De catalogus/ brochure wordt dus NIET opgestuurd voor een vergoeding van de verzendkosten. Ik kies hiervoor omdat de aankoop en het versturen van beide voor mij als kleine ondernemer een flinke uitgave is en de ervaring heeft geleerd dat vele die de catalogus/ brochure aanvragen tegen vergoeding van de verzendkosten, uiteindelijk geen bestelling plaatsen.

 

Wil je een bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl óf plaats je bestelling zelf in mijn [webshop]. Over het bestellen in mijn webshop en hoe je de hostess code van december kunt gebruiken, lees je [hier] meer.

 

Heb je vragen, stuur een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

 

 

En dan wil ik deze foto van Belle nog met jullie delen. Dit ondeugende handenbindertje weet mij heel de dag goed bezig te houden en haalt de ondeugenste streken uit. Gisteren is Belle naar de dierenarts geweest voor haar 12 weken prik en woog ze maar liefst 15,5 kilo! Wow! wat groeit ze toch hard! Haar linkeroogje leek iets ontstoken, maar dit was niets ernstigs. Een paar keer per dag schoonmaken met water of Kamille thee en dan moet het goedkomen. Verder is Belle weer helemaal goedgekeurd! 🙂

 

 

Fijne dag!

Hélène