Hoi hoi,

Met een heel bijzonder gevoel typ ik dit bericht. Gisteravond om 21 uur werden de Stampin’Up! Top performers van  2017-2018 bekend gemaakt. Dit is toch altijd een spannend momentje 🙂 Dankbaar en trots wil ik met jullie delen dat ik voor alle 3 de onderdelen van Stampin’Up!: Verkoop, Recruteren en Leiderschap op de 1ste plaats van Nederland sta. WOW!!! En mag ik mij nu de nr 2 Stampin’Up! demo van Nederland noemen! Zoooooo leuk en wat een kers op de taart na een jaar hard werken. Dit heb ik natuurlijk niet alleen gedaan, want zoals ik jullie zo vaak laat zien en vertel krijg ik zoveel hulp van Jeroen, Kaylee en Lisanne <3 Daarnaast natuurlijk een dikke dankjewel aan mijn klanten, dank je wel voor jullie vertrouwen in mij als jullie Stampin’Up! demo! Ik hoop nog heel lang al het moois van Stampin’Up! te mogen delen met jullie!

Natuurlijk ook een dikke dankjewel voor mijn team! Lieve meiden, zonder jullie had ik dit niet kunnen bereiken. Dank jullie wel om mij als jullie teamleider te kiezen, jullie deelname aan de activiteiten, jullie support en gekkigheden. Zo blij met jullie, maar ook SUPER trots op jullie!

 

 

 

 

Totaal onverwachts bleek ik ook in de Global top 100 te staan. Dit zijn de 100 meest succesvolle demo’s van de wereld en Stampin’Up! telt maar liefst 50.000 demo’s wereldwijd!! WOW WOW WOW dus!! Heel trots op deze plek!!

 

En nu weer terug naar de orde van de dag 🙂 Want hiervoor ben ik geen demo 🙂 Ik ben demo omdat ik het heerlijk vind om andere te inspireren, om ideeen te delen en dan ook nog eens met de mooie producten van Stampin’Up! Voor mij is deze baan écht een feestje en geeft het mij de mogelijkheid als chronisch zieke om mij niet ziek te voelen. Daar ben ik écht dankbaar voor!

 

Om 9 uur komt het maandelijkse You Can Create It! blogbericht online. Hierdoor zal er geen vrijdag filmpje zijn.

 

Alvast een heel fijn weekend en tot stempels!

Hélène x