Hoi hoi,

Deze maand ontvang je bij gebruik van de hostess code in mijn webshop bij een bestelling vanaf € 100,- de Tufted embossing folder gratis. Om deze embossing folder dus wat extra in het zonnetje te zetten, probeer ik iedere dag een kaart ermee te plaatsen. Mocht ik hem hier niet plaatsen, dan vind je deze terug op mijn Facebookpagina. Vandaag wil ik dit kaartje laten zien, waar ik de embossing folder heel lichtjes de cirkel liet embossen. Ik hoop dat het in de foto goed te zien is. Hieronder nog een foto van dichtbij.

 

 

 

Wil je meer lezen over de hostess code aktie in mijn webshop, klik dan door naar [deze] pagina. Heb je vragen, dan mag je mij natuurlijk ook altijd mailen! Je mag een mailtje sturen naar info@helenedenbreejen.nl. Een link naar mijn webshop vind je rechts bovenin mijn blog —-> boven mijn profielfoto 🙂

 

 

 

Alle gebruikte materialen voor deze kaart vind je onderaan dit bericht.

 

Fijne dag en tot stempels!

Hélène

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan worden de gebruikte materialen hieronder niet goed weergegeven. Klik dan op [deze] link om naar het blogbericht te gaan.