Tufted embossing folder

Hoi hoi,

Het blogbericht van vandaag zal helemaal in het teken staan van mijn nieuwe favoriet, de Tufted embossing folder. Deze embossing folder staat op blz 223 van de catalogus en kost € 11,00.

Met het uitkomen van de nieuwe catalogus was ik enorm benieuwd naar deze embossing folder, omdat het er op de foto in de catalogus uitziet alsof het net kleine kussentjes zijn. Deze embossing folder mocht dus met mijn 1ste bestelling meekomen, uiteraard onder het mom.. dit “moet” ik zelf uitproberen 🙂

 

Tufted embossing folder

 

Vorige week ben ik er (eindelijk) mee aan de slag gegaan. In het Stampin’Succes magazine wat alle Stampin’Up! demo’s 1x per kwartaal ontvangen, stond een geweldig mooie kaart mét embossing achtergrond. Deze heb ik geCASEd en de Tufted embossing folder voor de achtergrond gebruikt.

Ik gebruikte Soft sea foam als cardstock. Het embossing ging heel goed, het papier hoeft niet vochtig gemaakt te worden en de embossingfolder drukt ook niet te hard door het papier waardoor het misschien wat zou beschadigen. Het stuk cardstock is echt heel mooi geembosd en het zijn inderdaad net echte kussentjes 🙂

Helaas komt het effect op de foto niet helemaal goed uit, al kun je het op de 1ste foto het best zien. Dat ligt niet aan de kaart, maar aan mijn foto kwaliteiten (die ik dus niet heb LOL).

 

Tufted embossing folder

 

Informatie over de Tufted embossing folder:

Afmeting: 11,4 x 15,7 cm
Prijs: € 11,00

 

Gebruik in Big Shot: 

Onderop eerst het Big Shot platform, daar bovenop de embossing
folder met je cardstock ertussen en daar bovenop een standaard snijplaat*.

*Is jouw snijplaat ook aan vervanging toe? Je vind deze op blz 221. Deze platen zitten in een verpakking van 2 en kosten € 13,50.

 

 

 

Stampin’Up! producten bestellen

Wil jij ook graag de mooie producten van Stampin’Up! bestellen? Dan verzorg ik, als fulltime Stampin’Up! demonstratrice, graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl, graag met de naam van het artikel, bestelnummer (mocht je deze niet hebben, geen probleem!) en je adresgegevens.

Je ontvangt van mij zsm een bevestiging van je bestelling met een iDeal betaallink om je betaling te voldoen (meestal binnen een half uur/ uur). Zodra ik je betaling heb ontvangen, wordt je bestelling geplaatst en zal deze tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd worden door UPS, rechtstreeks vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland.

 

 

Heb je nog vragen over het plaatsen van een bestelling, het starterspakket en/of andere Stampin’Up! gerelateerde vragen, dan kun je mij altijd mailen op info@helenedenbreejen.nl.

 

Tot stempels!

Hélène

 

**hieronder staan de gebruikte materialen van de kaart. Lees je dit blogbericht via de mail, dan zal dit niet goed weergegeven worden.