Hoi hoi,

 

Gisteren maakte ik een leuke cadeaukaart voor de vaderdag met nieuwe Stampin’Up! producten. Hier kreeg ik zoveel leuke reacties op, dat ik vanmorgen een stap voor stap tutorial heb opgenomen met een versie voor de moederdag 🙂 Ik gebruikte hiervoor het mooie Happiness blooms design papier, wat nog steeds verkrijgbaar is. De tutorial van de envelop die in de cadeaukaart past, vind je [hier].

 

De mannen versie die ik maakte vind je onder het filmpje. Veel kijkplezier!

 

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal de video niet worden weergegeven. Klik [hier] om direct naar het filmpje te gaan.

 

 

Voor de vaderdag maakte ik gisteren dit model met de nieuwe Come sail away producten. Deze nieuwe Stampin’Up! producten zijn vanaf 4 juni bestelbaar en vind je in de nieuwe Stampin’Up! catalogus. Wil je ook een catalogus ontvangen? Ik vertel je er [hier] alles over.

 

 

 

 

 

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Heb je vragen, stuur gerust een mailtje!

 

Fijne dag!

Hélène