Hoi hoi,

Op 5 december mag ik de nieuwe Stampin’Up! voorjaars catalogussen en Sale a Bration brochures weer gaan bestellen. Wil je er graag één ontvangen, dan kan dat op de volgende manier:

 

  • Heb je in september, oktober, november en/of december een Stampin’Up! bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je beide automatisch op je deurmat.
  • Heb je eerder en/of niet eerder bij mij een bestelling geplaatst, dan ontvang je beide bij het plaatsen van een bestelling* zonder minimaal bedrag.

 

*De catalogus/ brochure wordt dus NIET opgestuurd voor een vergoeding van de verzendkosten. Ik kies hiervoor omdat de aankoop en het versturen van beide voor mij als kleine ondernemer een flinke uitgave is en de ervaring heeft geleerd dat vele die de catalogus/ brochure aanvragen tegen vergoeding van de verzendkosten, uiteindelijk geen bestelling plaatsen.

 

 

 

 

 

Wil je een bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl óf plaats je bestelling zelf in mijn [webshop]. Over het bestellen in mijn webshop en hoe je de hostess code van november kunt gebruiken, lees je [hier] meer.

 

Natuurlijk kun je mij ook altijd mailen voor vragen e.d

 

Hélène