Stampin'Up! Watercolor wash

Hoi hoi,

Ook vandaag weer een “blijvertje” en een stempelset die ons gaat verlaten. De set waar we afscheid van nemen is de Watercolor wash stempelset, ook deze set heb ik de afgelopen jaren héél vaak gebruikt om mooie achtergronden te krijgen op kaarten, maar ook op layouts. De set die blijft is de Beautiful you stempelset. Van deze set heb ik de tekst gebruikt, gestempelt met Versamark en daarna met wit embossing poeder geembosd.

Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht 🙂

 

You Can Create It!

 

Ik heb wat vragen gekregen over de You Can Create It kwartaal kit. Je kunt de kit van dit kwartaal (april, mei, juni) t/m eind mei bestellen, dus mocht je je nog niet hebben opgegeven, geen probleem! Het kan nog gewoon 🙂 De 1ste lichting van het nieuwe kwartaal gaat altijd vóór de 15de op de bus, maar je kunt deze na deze datum gewoon blijven bestellen. Zodra ik dan je betaling heb ontvangen, gaat de kit op de bus.

Via [deze] link kun je je aanmelden voor de nieuwste kwartaal kit.

 

catalogus

 

Op 1 juni gaat de nieuwe jaarcatalogus van Stampin’Up! in. Wil jij ook een nieuwe Stampin’Up! catalogus ontvangen, dat kan!

  • Heb je in maart, april en mei een bestelling bij mij geplaatst, dan wordt de catalogus automatisch naar je opgestuurd. Je hoeft hier verder niets voor te doen.
  • Heb je nog niet eerder een bestelling bij mij geplaatst, maar wil je wel graag een catalogus ontvangen, vul dan [dit] aanmeldformulier in en de catalogus wordt tegen een vergoeding van de verzendkosten (a € 4,00) naar je opgestuurd.

**Heb je tijdens de Paper snips aktie bij mij besteld, maar bestel je normaal bij een collega demo waar je ook een catalogus van ontvang. Laat me dit dan even weten via de [mail]. Dit om extra verzendkosten te voorkomen 🙂 

  • Ben je opzoek naar een Stampin’Up! demonstratrice, dan help ik je graag verder. Je mag het [aanmeldformulier] invullen en ik verzorg in de toekomst graag je bestelling.

 

Heb je vragen, stuur gerust een mailtje op info@helenedenbreejen.nl. De nieuwe catalogussen gaan in de 2de week van mei op de bus naar iedereen.

 

Tot stempels!

Hélène