Hoi hoi,

Er zijn van die dagen dan kom ik echt een paar uur te kort! Gisteren was zo’n dag… Ik had nog een aantal opgave voor de You Can Create It! kwartaal kit erbij gekregen, dus gisterochtend eerst begonnen met de kits samen te stellen en verzendklaar te maken. Daarna alle foto’s gemaakt voor de tutorial van de workshopdag van mijn dochter Kaylee en mij van a.s zaterdag. Foto’s bewerken en tutorial uittypen. Ook daar ging weer meer tijd inzitten dan dat ik gedacht had 😉 Maargoed… Inmiddels staat hier alles klaar voor zaterdag, staan de brievenbusdoosjes met kwartaal kits klaar om weggebracht te worden en zit ik nu op mijn gemak aan een mok koffie een blogbericht te typen. Want dát was er gisteren bij ingeschoten.

En mocht dit als een klein klaagzangetje overkomen, dan zet ik er voor de zekerheid nog een 🙂 bij. Want van dit soort drukke dagen geniet ik enorm (joggingbroek, slobbertrui en muziekje aan.. heerlijk!) en wat geeft het ook een ontzettend voldaan gevoel om dan ‘s avonds met de beentjes omhoog op de bank te zitten 🙂

Maar nu de kaart! Hebben jullie het slakje gezien? Schattig is hij he?! (ik ga er maar vanuit dat het een “hij” is 😉 ) De diertjes heb ik weer gestapeld gestempeld met behulp van post-it papiertjes. In het filmpje van maandag laat ik je zien hoe. Mocht je het filmpje gemist hebben, je vind deze [hier]. Voor het inkleuren heb ik de Stampin’Blends weer gebruikt, ook dit kun je terugvinden in het filmpje van maandag.

 

  • Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

 

Ben je ook verliefd geworden op deze leuke stempelset? Dan verzorg ik graag je bestelling. Vanaf 50 euro zijn de verzendkosten bij mij GRATIS en vanaf 60 euro mag je ook nog eens een GRATIS Sale a Bration product uitzoeken. Meer informatie over de Sale a Bration vind je [hier]. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Voor de betaling krijg je een iDeal betaallink gemaild. Heb je nog vragen, mail ze gerust!

 

Tot stempels!

Hélène