Hoi hoi,

Voor onze vakantie maakte ik deze kaart al en bedacht mij gisteren dat ik hem nog niet aan jullie heb laten zien. Deze kaart oogt vrij rustig, maar er zitten verschillende technieken in verwerkt, zoals stansen en embossen. De kaartbasis is in de nieuwe InColor kleur Seaside spray.

 

Op de kaart zijn zowel de achtergrond (Stitched lace), de vlinder (Springtime impressions), de knoop (Arts & crafts) en het tekststrookje (Stitched rectangles dies)  uitgestanst. Het Seaside spray vlak is geembosd met de Scripty 3D embossingfolder.

 

Tip voor de Stitched lace: draai deze stans meerdere keren door je stansmachine, draai de stans eventueel een kwartslag en draai deze opnieuw. Om alle flintertjes papier makkelijk te verwijderen, gebruikte ik de Take your pick die brush (zie foto hieronder). Je kunt deze heel makkelijk bevestigen op de Take your pick tool.

 

 

 

 

 

Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht met een directe link naar mijn webshop. Liever via de mail bestellen? Dat kan ook, mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl. Ik verzorg graag je bestelling.

 

 

 

 

Deze maand ontvang je ook bij je bestelling via de mail, vanaf € 75,- (excl. verzendkosten) een GRATIS bedankje. Voor meer info, klik [hier].

 

 

 

 

 

Herfst/ winter catalogus

Gisteren zijn alle herfst/ winter catalogussen op de bus gegaan! 🙂 Heb je vanaf mei een bestelling bij mij geplaatst, dan valt de catalogus vandaag of morgen bij je op de mat. Veel kijkplezier gewenst! Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als mij 🙂

 

Wil je óók een catalogus ontvangen? Bestel dan je Stampin’Up! producten (minimaal € 25,- excl. verzendkosten) bij mij en je ontvangt de catalogus GRATIS bij je thuis. Voor vragen, stuur gerust een mailtje.

 

Fijne dag!

Hélène