Hoi hoi,

De klanten bedankjes van augustus zijn inmiddels bij iedereen op de deurmat gevallen, tijd om de bedankjes voor september te maken 🙂 Voor deze maand heb ik een leuk kaartpakketje samengesteld en deze ontvangt iedereen die deze maand een bestelling plaatst via de mail. Hier kreeg ik ook wat vragen over, ivm de hostess code voor mijn [webshop]

Bestel je via de mail en betaal je met iDeal (of overschrijving) dan ontvang je aan het begin van de nieuwe maand altijd een leuk bedankje. De grootte van de bestelling maakt niet uit. Bestel je in de maand september dan ontvang je dit mooie Wood textures design papier  kaart pakketje. Een mond vol 🙂 Hieronder een foto hoe het pakketje bij je op de mat zal vallen (maar dan met een envelop erom 😉 )

Omdat ik zelf dit design papier zo ontzettend mooi vind, ben ik maar gelijk aan de slag gegaan om wat inspiratie te maken 🙂 Inmiddels heb ik 2 kaartjes af en maak ik vrijdag in mijn YouTube filmpje het 3de kaartje. Alle gebruikte materialen van bovenstaand kaartje vind je onderaan dit bericht.
En jullie zien het goed…… ik heb de prikmallen weer uit de kast gehaald, dit mis ik soms echt op een kaartje 😉

 

 

 

 

 

Heb je vragen over het bestellen van Stampin’Up! producten, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder en verzorg ook graag je bestelling.

 

Fijne dag!

Hélène

 

Ontvang je dit blogbericht via de mail, dan zijn de gebruikte producten niet goed weergegeven. Klik door naar het blogbericht om het complete bericht te zien.