Hoi hoi,

Vandaag het beloofde verslagje van de Stampin’Up! workshopdag in Dordrecht en foto’s van de projecten. Rond 7 uur vertrokken Kaylee en ik richting Dordrecht. Daar aangekomen en uitgeladen zijn we de tafels gaan klaarzetten, 2 tafels voor workshoppers, een materiaal tafel en een koffie/ thee tafel. Op iedere tafel stond een mandje met de stempelsets die we gingen gebruiken, clearblocs, inkt, Aqua painter, Scrub met Stampin’ Mist en een Stamp a ma Jig. Op de materiaal tafel kon gestanst, geponst en eventueel gesneden worden.

 


 

Voor iedereen lag er een goed gevuld workshop pakket klaar met een heel pak “Petal passion designer series paper”, verschillende kleuren cardstock, Shimmery white, diverse soorten lint en Baker’s twine een Acetate box en enveloppen en natuurlijk een stap voor stap tutorial. Ook had Kaylee voor iedereen een kleinigheidje gemaakt (Diamond Box).

 

 

Na een mok koffie en een gekke foto 😉 druppelde de workshoppers binnen. Een aantal bekende, een aantal teamleden en wat ik zelf ook ontzettend leuk vond, dat ik met een aantal klanten kon kennis maken. Vaak hebben we al het nodige mail contact gehad, maar om nu gezichten bij de namen te hebben is zo ontzettend leuk!.

 

 

Kaylee en ik hadden projecten voorbereid met de “In de bloemetjes zetten” stempelset + bijpassende “Petals & more thinlits dies”. En ook de GRATIS stempelset uit de Sale a Bration “Party pandas” werd gebruikt 🙂

Hieronder de projecten die we voorbereid hadden en die iedereen kon maken. Iedereen had voldoende materiaal om alle projecten te maken (meer dan genoeg 😉 ).

 

 

Kaylee en ik hebben écht genoten! Via deze weg willen we iedereen bedanken voor jullie komst! Het was voor ons enorm spannend om 2 dezelfde (grote) workshopdagen te organiseren op 2 verschillende locaties, maar zijn super blij met hoe het verlopen is!

Wil je ook een keer meedoen met een workshopdag van Kaylee en mij? Houdt dan onze agenda 2018 in de gaten. Je vind deze [hier]. Er staan nu nog geen nieuwe data, maar achter de schermen zijn we hier wel mee bezig. Zodra we groen licht hebben van de locatie, komt het online te staan! 🙂

 

Nogmaals dank jullie wel voor 2 fantastische workshopdagen! En hopelijk tot een volgende keer!

 

Kaylee & Hélène