Hoi hoi,

Vanaf morgen (1 juli) zal ik een vakantierooster gaan draaien op mijn blog en YouTube kanaal. In onderstaand filmpje vertel ik je er alles over, maar ook over het bestellen van Stampin’Up! producten in deze vakantieperiode en de akties die in de maand juli lopen.

Onder het filmpje zal ik alles ook nog verder uitschrijven. Mocht je vragen hebben, stuur gerust een mailtje: info@helenedenbreejen.nl

 

 

 

*Ontvang je dit blogbericht via de mail, dan is het filmpje niet zichtbaar. Je vind het filmpje hier: https://youtu.be/BwNY9-3RCHw

 

 

bestellen

 

Ondanks dat ik een vakantierooster ga draaien, kun je gewoon deze hele periode je Stampin’Up! bestellingen bij mij plaatsen. Ik heb een aantal momenten in de dag ingepland om mails en bestellingen te beantwoorden, gewoon zoals jullie van mij gewend zijn. Mocht ik een dag uit zijn met het gezin, dan zal ik ‘s avonds de mails en bestellingen beantwoorden.

Heb je vragen hierover, stuur gerust een mailtje!

 

 

 

 

Van 1 t/m 31 juli heeft Stampin’Up! een designpapier aktie. Je ontvangt de gehele maand 1 design papier pakket GRATIS bij een bestelling van 3 pakketten. Oftewel: 4 halen = 3 betalen!

Vul je je bestelling aan tot € 50, dan zijn bij mij de verzendkosten t.w.v € 5,95 GRATIS.

 

*Deze aktie is alleen geldig op geselecteerde series. Je vind ze op het plaatje hierboven met de namen en bestelnummers.

 

 

Inkt pad aktie

 

 

Van 1 t/m 31 juli mag je bij aankoop van het starterspakket een kleurenserie inktpads naar keuze GRATIS uitzoeken!!

Een serie van 10 inktpads hebben een totale waarde van € 81! Dus twijfelde je al eens eerder om het starterspakket te bestellen? Dan is de maand juli dé maand om dit te doen.

 

Wat houdt het starterspakket in?

Het Stampin’Up! starterspakket is een pakket met producten door jou samengesteld. Je zoekt het starterspakket dus zelf uit. Je mag hiervoor producten naar keuze uitzoeken t.w.v € 175 en je betaald slechts € 129. Op het starterspakket zijn de verzendkosten t.w.v € 5,95 GRATIS! én ontvang je ook een business pakket t.w.v € 60 GRATIS met hierin catalogie, bestelformulieren enzovoorts… mocht je het dus leuk vinden om iets meer te gaan doen met Stampin’Up!, dan maak je gelijk een vliegende start met dit GRATIS business pakket.

 

**Bestel je het starterspakket via mij, dan mag je ook deelnemen aan mijn leuke, gezellige en vooral creatieve teamactiviteiten. Super leuk toch! (uiteraard is dit geheel vrijblijvend )**

 

Daarnaast profiteer je met vervolg bestellingen van 20% korting op de producten van Stampin’Up!

 

Heb je vragen over deze aktie, stuur dan gerust vrijblijvend een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl.

En nee.. dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar er zijn geen addertjes.. geen kleine lettertjes, zoals het er staat, zo kun jij ervan profiteren.

 

 

 

***Ben je eruit en wil je het starterspakket bestellen, dan kun je het via [deze] link bestellen.***

 

Het is deze keer heel veel informatie, dus mocht je nog vragen hebben, stuur gerust een mailtje!

 

Tot stempels!

Hélène