Stampin'Up! Beautiful day

Hoi hoi,

Vandaag wil ik dit kaartje met jullie delen. Voor het kaartje heb ik de Stampin’Up! Beautiful day stempelset gebruikt. In onderstaand YouTube filmpje laat ik je precies zien hoe ik het kaartje gemaakt heb. Alle gebruikte Stampin’Up! materialen vind je onderaan dit bericht.

In het filmpje noem ik ook de 2 nieuwe data die Kaylee en ik vastgezet hebben:

  • Zaterdag 21 april organiseren wij weer een Stampin’Up!  workshopdag in Zeist, je leest er meer over in de agenda (bovenin de balk). Opgeven kan via de aanmeldlink in de rechter zijbalk van dit blog of door te mailen naar info@helenedenbreejen.nl
  • Zaterdag 21 september organiseren wij een Demo dag in Dordrecht, deze dag is alleen voor Stampin’Up! demo’s. Ben je Stampin’Up! demo en heb je zin in een gezellige en creatieve dag met je collega’s, geef je dan zeker op voor deze dag. Je leest er [hier] meer over.

Beide data lijken nog ver weg, maar ivm de voorbereidingen is het voor ons fijn om zo vroeg online te zetten 🙂

 

 

 

 

Tot stempels!

Hélène