Hoi hoi,

De vakantie is weer voorbij…. tijd voor een filmpje 🙂 Vanochtend maakte ik deze vrolijke voorjaars-verjaardagskaart met de Best bunny stempelset. Deze set is niet alleen leuk voor paaskaarten, maar ook voor verjaardagskaarten, geboortekaarten, uitnodigingen voor een kinderfeestje enzovoorts..  In onderstaand filmpje laat ik je stap voor stap zien hoe ik deze kaart gemaakt heb. Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

Wil je misschien na aanleiding van het filmpje een Stampin’Up! bestelling plaatsen? Dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl Ăłf plaats je bestelling direct zelf in mijn [webshop].

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal het filmpje niet worden weergegeven. Klik [hier] om direct naar het filmpje te gaan.

 

 

Heb je vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder.

 

Fijne dag!

Hélène