stampin up

Hoi hoi,

Deze pop-up kaart stond al even op mijn lijstje om te maken en gisteren ben ik er voor gaan zitten. De basis heb ik gemaakt naar het YouTube filmpje van Jenine. Voor dit soort kaarten is de Stampin’Trimmer van Stampin’Up! wel echt onmisbaar!

Onder het filmpje vind je nog meer foto’s, de maten van de kaart en de gebruikte materialen.

 

 

 

Voor deze kaart heb ik de volgende maten gebruikt:

Omslag:

1x Basic black    13 x 27 cm – Rillen op 13 en 14 cm
4x Powder pink   12,5 x 12,5 cm
4x Design papier 12 x 12 cm

Pop- up gedeelte:

1x Basic black     17 x 17 cm – Rillen op 8,5 cm –> kwartslag draaien en nogmaals op 8,5 cm rillen + diagonaal 1x rillen
2x Basic black     16,8 x 8,3 cm
6x Powder pink    7,8 x 7,8 cm
2x Powder pink    7,5 x 7,5 cm – diagonaal doorsnijden
2x Designpapier   6,5 x 6,5 cm – diagonaal doorsnijden

 

stampin up

 

Op de voorkant heb ik de rozenstempel uit “In de bloemetjes zetten” stempelset gebruikt. Deze stempel heb ik op Whisper white cardstock gestempeld met Archival Basic black en daarna ingekleurd met de Watercolor pencils (potloden) van Stampin’Up!.

 

 

Op de voorkant en aan de binnenkant heb ik kaartjes uit de Petal passion Memories en more card pack gebruikt. Deze kaartjes zijn super om te verwerken met foto’s, maar ook heel goed op kaarten en scraplayouts te gebruiken.

 

stampin up

 

stampin up

 

Echt een super leuke kaart om te maken! Ik heb het filmpje hier en daar wat in moeten korten, anders duurde deze echt te lang. Ik hoop dat het wel duidelijk is gebleven en anders hoor ik het graag 🙂

 

Alle gebruikte Stampin’Up! materialen zijn bij mij te bestellen en plaats je een bestelling van 50 euro of meer dan zijn de verzendkosten gratis.

 

Tot stempels!

Hélène